Politic

Igor Dodon: Asistăm la o tentativă de uzurpare a puterii de stat

Fostul președinte și actualul lider PSRM, Igor Dodon, a făcut declarații de presă după ședința Executivului Politic al PSRM.

Liderul PSRM s-a folosit de moment și a atacat-o pe actuala președintă, Maia Sandu, menționând că aceasta este vinovată de criza și situația din țară. Totodată, acesta a declarat că în prezent, asistăm la o tentativă de uzurpare a puterii de stat

Am examinat mai multe subiecte în special situația care s-a creat în RM în urma inacțiunilor iresponsabile a noului președinte. Suntem într-o incertitudine totală, inacțiunea și incălcarea a Constituției de către actualul președințe. Nu avem guvern, iar președintele care a promis care are soluții în criză se teme să își asume responsabilitate și face tot felul de show-uri să își justifice această frică. Acoperă inacțiunile cu agenda politică externă. Avem blocaj guvernamental și constituțional, tentativă de uzurpare a puterii de stat”, a declarat liderul PSRM.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker