OrheiSocial

Interpretul Pasha Parfeni, originar din Orhei, a lansat un videoclip pentru piesa “Hoții”

Interpretul Pasha Parfeni, originar din Orhei, a lansat un videoclip spectaculos pentru piesa “Hoții”.

Pasha Parfeni ne surprinde și de această dată cu un nou videoclip, desprins parcă din filmele Hollywoodiene. Filmările au durat 3 zile si au avut loc în Chișinău, iar rezultatul sparge orice tipar, în materie de producții video.

Piesa este deja foarte bine apreciată de public, înregistrând peste 50 000 vizualizări pe canalul de Youtube al artistului.

Pasha Parfeni a reprezentat cu succes Republica Moldova la concursul Eurovision, în 2012, cu piesa „Lăutar”, iar în 2013 cu melodia „O mie”, compusă pentru Aliona Moon. 

Spre bucuria fanilor, artistul promite să revină vara aceasta cu încă câteva piese deosebite și elegante. 


Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker