Politic

Nagacevschi: Ați scăpat de Guvernul Chicu, de mâine prețul la benzină plus 1,6 lei

Nagacevschi: Ați scăpat de Guvernul Chicu, de mâine prețul la benzină plus 1,6 lei.

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a venit cu un comentariu ironic după ce astăzi, stațiile PECO au afișat prețuri la combustibil mai mari cu 6-10%.

„Țara răsuflă mai ușor, ați scăpat de Guvernul Chicu, de mâine prețul la benzină plus 1,6 lei. Ura, prieteni! Ura! Să înceapă ,,veselia”! Dar ea începe… Lipsa unui Guvern cu competențe depline nu poate avea alte consecințe pentru țară decât ,,veselie”. 

Presupun că acum se caută vinovatul pentru creșterea prețurilor. Ați vrut să guvernați? Guvernați! Sau mai așteptăm vreo jumătate de an și ne veți ,,hrăni” cu teoria: iaca amu nu e bine că Parlamentul e corupt, dar facem alegeri parlamentare și după asta veți vedea voi ce râuri de lapte vor curge prin țară? Ieftin… Strigați că bani nu-s în țară, sunt scheme. Învestiți un nou Guvern și aduceți bani, distrugeți scheme”, a spus Nagacevschi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker