RezinaSocial

Roboțeii din Rezina iarăși primii în țară

Echipa Clubului de robotică JUST Do IT de la Biblioteca Publică Raională  Mihai Eminescu din Rezina s-a învrednicit în Competiția Națională – 2020 Robo Liga Bibliotecilor de Premiul Mare și Cupa Mare. 

Trofeele au ajuns la destinație de Ziua Culturii Naționale și Ziua Comemorării poetului nepereche Mihai Eminescu.

Potrivit Directoarei Bibliotecii Galina Davâdic concursul durează de patru ani și în toate edițiile echipa de roboței de la Rezina a fost printre învingători.

“Un merit deosebit în aceste victorii le aparține conducătorilor clubului, Ghenadie și Mariana Goncear care manifestă o dedicație, pasiune și dragostea deosebită față de copii, altoindu-le această ,,adrenalină” – ROBOTICA, aducătoare de  cunoștințe și bucurii”, afirmă dna Davâdic.

Reporter C


Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker