Politic

Cavcaliuc, către Usatîi: Cu tine se va întâmpla ceva ce nici savanții nu vor putea explica

Cavcaliuc, către Usatîi: Cu tine se va întâmpla ceva ce nici savanții nu vor putea explica.

După ce în cadrul unei emisiuni de la TV8 s-a iscat o ceartă între liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, cel din urmă a venit cu o replică pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Cavcaliuc povestește cum a refuzat „prietenia propusă insistent” de Usatîi, motiv pentru care acesta a recurs la ofense și invinuiri în cadrul emisunii: „Usatîi a avut și obrăznicia să mă sune personal și să-și propună serviciile și ,,prietenia’’ sa, dar a fost refuzat. De aici a pornit frustrarea profundă a lui Usatîi.”, povestește Cavcaliuc.

Nu încerca, cu toate siguranțele tale, așa cum erai cu zâmbetul până la urechi, cu tine se va întâmpla ceva ce nici savanții nu vor putea explica. Asta se va întâmpla cu tine Usatîi, dacă vei continua cu aceste mizerii. Vrei să faci politică? Fă politică, spune cum ai de gând să ridici economia, să dezvolți țara, cu ce vei ajuta studenții, medicina, antreprenoriatul”, a mai adăugat Gheorghe Cavcaliuc.


Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker