Politic

Voicu: Este inadmisibil un astfel de comportament din partea angajaților IGPF

Voicu: Este inadmisibil un astfel de comportament din partea angajaților IGPF.

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, a venit cu o reacție ieri seara, după incidentul din 13 ianuarie la o stație PECO, unde doi polițiști de frontieră urmăresc cu sânge rece cum un tânăr este bătut și amenințat cu un cuțit.

Voicu a declarat că acei doi angajați ai Poliției de Frontieră sunt un “antiexemplu”, și că ofițerii nu pot fi indiferenți atunci când văd un cetățean care se află în pericol.

„Colegi, acesta este un „antiexemplu”și regret că avem astfel de cazuri, care nu ne fac față. Este inadmisibil un astfel de comportament, mai bine zis lipsa de reacție din partea angajaților IGPF este un motiv serios de a iniția o anchetă de serviciu pe marginea acestui caz.

Acești doi angajați, ofițeri care reprezintă MAI au fost obligați să intervină și să curmeze acțiunile huliganice ale cetățeanului respectiv, dar au preferat să fie spectatori și să ignore ilegalitatea acțiunile la care au fost martori”, a scris Voicu într-o postare pe Facebook.

Totodată, Voicu a menționat că a dispus Serviciului protecție internă și anticorupție să se autosesizeze și să investigheze cazul.

„Angajații trebuie să răspundă conform legislației și personal voi ține acest caz la control”, a conchis Voicu.


Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker