Util

Ultimul, în 2016, număr al CUVÂNTUL-ui

Stimaţi cititori! Acesta este ultimul număr al CUVÂNTUL-ui din anul 2016. Precum am convenit prin contractul de abonare, aţi primit 48 de numere, mai multe având 14-18 pagini, în loc de 12 câte sunt incluse în preţul de abonare.

Primul număr din a. 2017, conform tradiţiei, îl vom trimite cititorilor pe 30 decembrie c., ca la sărbători să aveţi la îndemână ziarul preferat, dar şi un calendar al a. 2017 cadou. De data aceasta, calendarul este dedicat Asociaţiei Presei Independente, care în 2017 va împlini 20 de ani de la fondare, printre fondatori fiind şi directorul săptămânalului CUVÂNTUL.

Sperăm să vă regăsim pe toţi printre abonaţii ziarului nostru şi în anul nou, care am vrea să fie unul bogat în evenimente dorite, un an al împlinirilor şi bucuriilor.

Cine n-a reuşit să-şi facă un abonament, mai dovedeşte încă până la 25 decembrie, ca să nu rămână fără ziar în luna ianuarie.

Pentru toţi cei care sărbătoresc Crăciunul pe 25 decembrie – sincere felicitări! Vă dorim s-aveţi în suflet doar razele calde de soare. Celor ce le-am greşit – le cerem iertare; celor ce le-am fost de folos – am fi vrut să le fi ajutat mai mult; cei pe care i-am neglijat – îi rugăm să poată să ne ofere înţelegere; celor care ne-au ajutat – le mulţumim din suflet.

Multă sănătate şi fericire vă dorim tuturor, stimaţi prieteni!

Echipa CUVÂNTUL-ui

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker