Politic

În 2019, băncile ar fi eliberat milioane de lei, euro și dolari lui Șor și Plahotniuc

În 2019 băncile ar fi eliberat milioane de lei, euro și dolari lui Șor și Plahotniuc.

La aceasta concluzie a ajuns comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor din dosarul Laundromat, care a solicitat Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, cât și Băncii Naționale informații despre eliberarea în numerar a unor sume impunătoare din conturile unor politicieni.

„În cadrul activității de lucru a Comisiei, am obținut informații, conform cărora, în perioada anului 2019, băncile din Republica Moldova au eliberat din conturile unor politicieni precum Vladimir Plahotniuc, Ilan Șor, cât și altor persoane din anturajul lor, în numerar, sume de ordinul sutelor de milioane de lei/dolari/euro. Comisia a solicitat Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, cât și Băncii Naționale informații la acest subiect”, se arată într-o sesizare semnată de președinta Comisiei, Inga Grigoriu.

https://docs.google.com/gview?url=http%3A%2F%2Fanticoruptie.md%2Fmedia%2Ffisiere%2F138836962_690897511593928_630660398416233558_o.pdf&embedded=true

Sursa
anticoruptie.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker