Evenimente

Rezinenii au intrat frumos în sărbători

La Rezina startul sărbătorilor de iarnă a fost dat în ajun de Sfântul Nicolae. La invitaţia administraţiei urbei, în seara zilei de 18 decembrie, numeroşi orăşeni s-au adunat în piaţa centrală pentru a participa la inaugurarea festivă a pomului de Crăciun, care în acest an arată deosebit de maestos.

Publicul a fost felicitat de primarul oraşului Simion Tatarov şi preşedinta raionului Eleonora Graur. Atmosfera de sărbătoare a fost susţinută cu urături şi colinde pregătite de Corala „Doina Nistrului”, formaţiile folclorice „Haiducii” şi „Doruleţ”. Pentru participanţii la festivitate, dar mai ales pentru cei mici, au fost organizate diverse acţiuni distractive, culminând cu artificii. Copiii s-au tras cu trenuţul, au primit daruri de la Moş Crăciun, iar maturii au fost serviţi cu vin fiert şi cârnaţi. La rândul lor, mai mulţi orăşeni au făcut donaţii pentru ca organizatorii festivităţii să aducă bucuria sărbătorilor şi unor copii care visează la un cadou de la Moş Crăciun.

Foto consiliu.rezina.md

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker