Evenimente

Repartizarea cazurilor de COVID-19 pe țară. Regiunea transnistreană se află pe locul 2

Repartizarea cazurilor de COVID-19 pe țară. Regiunea transnistreană se află pe locul 2 după numărul de infectări cu COVID-19.

În ultimele zile asistăm la o ușoară creștere a cazurilor noi de infectare cu COVID-19 pe întreg teritoriul țării. Din numărul total de cazuri, înregistrate în ultimele 24 e ore, cele mai multe infectări au fost depistate în mun. Chișinău, și anume 368 de cazuri.

Pe locul doi se află regiunea transnitreană cu 74 de cazuri, urmată de Ialoveni cu 30 de cazuri și Bălți cu 27 de cazuri. Pe ultimul loc este Cimișlia cu 24 de cazuri.

Amintim că în ultimele 24 de ore, în țară au fost înregistrate în total 741 de cazuri de infectare. Din numărul total de cazuri, 2 cazuri sunt de import (Cehia-1, România-1).

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker