Evenimente

Ursoaica nereparată la timp, cauza probabilă a incendiului din satul Teleșeu

În plină iarnă, focul a transformat casa unei familii din satul Teleşeu într-o construcţie nelocuibilă. Gospodarii au rămas cu pereţii, dar practic fără acoperiş deasupra capului. Pompierii au stabilit că focarul se afla în podul locuinţei, relatează www.radioorhei.info

Potrivit căpitanului Vasile Guțanu, specialist superior în cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, echipa de pompieri care a intervenit la stingerea focului a reuşit să lichideze incendiul în decurs de o oră şi jumătate, însă cea mai mare parte a acoperişului a ars.

După cercetarea locului cu pricina, a fost înaintată versiunea că izbucnirea incendiului a fost provocată de soba, încălzită cu combustibil solid şi care avea canalul de evacuare a fumului defectat.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker