Evenimente

Tarifele la energia electrică și termică nu vor fi majorate

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a respins solicitarea SA „Termoelectrica” privind majorarea tarifelor la energia electrică și energia termică.

Reprezentanții instituției susțin că actualul tarif acoperă costurile de producere şi de livrare a energiei electrice, iar majorarea solicitată nu are justificare.

„Am ajuns la concluzia că tariful actual este unul suficient pentru a acoperi costurile, iar majorarea solicitată este una nejustificată. Deocamdată, nu vedem motiv pentru majorarea tarifelor. Urmează să fie stabilite devierile financiare din ultimii patru ani şi vom reveni în 2017 cu ajustarea costurilor”, a declarat directorul ANRE, Sergiu Ciobanu în cadrul ședinței ANRE.

Termoelectrica a solicitat acum patru luni ajustarea tarifelor la energia termică şi cea electrică.

Directorul întreprinderii, Veaceslav Eni, spune că scumpirile sunt dictate de majorarea costurilor de producere şi de livrare a energiei electrice și termice de la ultima ajustare a tarifelor care a avut loc în octombrie 2011.

Foto simbol. Sursa: wordpress.com

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker