OrheiSocial

VIDEO// Dimineața CNSP a prelungit starea de urgență, seara într-o comună din Orhei s-a dat o petrecere cu artificii

Dimineața CNSP a prelungit starea de urgență, seara într-o comună din Orhei s-a dat o petrecere cu artificii. Mai mulți deputați, prezenți la eveniment.

Deși ieri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a prelungit starea de urgență din republica Moldova și a menținut restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, într-o comună din Orhei a fost organizată o petrecere de zile mari cu artificii, unde participat zeci de oameni, relatează TV8.md 

Din imaginile video postate de la evenimentul organizat cu ocazia inaugurării iluminatului stradal din Berezlogi, se poate observa că mai mulți participanți nu au purtat mască, iar distanța socială nu prea s-a păstrat.

La petrecere au participat și deputații Reghina Apostolova și Igor Himici, Gheorghe Brașovschi și Serghei Sîrbu. Și liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, a ținut un discurs, dar la fel online.

Contactată de tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Silvia Vetcu, a declarat că poliția s-a autosesizat și toate circumstațele sunt investigate.

„Poliția din Orhei a pornit procedură contravențională pe acest caz, care l-a moment se examinează pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Procesul a fost inițiat pe faptă și în dependență de rezultatele investigației se va stabili cine se face vinovat”, a declarat Silvia Vetcu.

Deși peste 5000 de oameni au semnat petiți împotriva focurilor de artificii, petrecerea din comuna Berezlogi a culminat cu artificii.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker