Social

Cercetaţi penal pentru că ar fi furat o maşină de pe deal

Angajații Inspectoratului de Poliție Rezina au depistat recent un automobil de model VAZ-2109, care îi fusese furat unui tânăr de 18 ani, locuitor al raionului Șoldănești.

După cum relatează www.ip Rezina, polițiștii au stabilit că, la 7 decembrie 2016, doi bărbați de 46 și 50 de ani ar fi sustras automobilul ce se afla pe un deal de lângă satul Ignăței din raionul Rezina.

În privința bănuiţilor a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

Inspectoratul de Poliţie Rezina recomandă proprietarilor de automobile să-şi securizeze vehiculele cu sisteme de semnalizare, să nu lase automobilul pe timp de noapte în locuri neiluminate, să verifice dacă sistemul de închidere al portbagajului şi portierelor este blocat, să nu lase în automobile genţi, borsete, haine, telefoane mobile, etc.

Foto simbol. Sursa: tiuning VAZ

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker