Evenimente

Audit energetic la liceele modernizate cu investiţii europene

În perioada 08-16 decembrie 2016 a fost inițiat auditul energetic pentru toate cele 4 obiective din Regiunea de Dezvoltare Centru și anume: Liceele Teoretice „Alexei Mateevici” din or. Șoldănești (în imagine), Holercani din raionul Dubăsari, „Mihai Eminescu” din or. Ungheni și „Ion Vatamanu” din or. Strășeni, se menţionează într-un comunicat al ADR Centru.

Auditul energetic al obiectivelor date este efectuat de firme locale selectate în urma concursului lansat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”. Finanțarea serviciilor de audit energetic vine din partea Guvernului German – BMZ.

Pentru cele 4 obiective se vor elabora rapoarte de audit energetic, în baza cărora vor fi identificate măsurile prioritare de reabilitare a obiectivelor date din punct de vedere al eficienţei energetice pasibile spre finanțare din sursele oferite de către Uniunea Europeană Repubicii Moldova.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker