OrheiSocial

Biblioteca Slobozia Doamnei împreună cu elevii din Orhei au organizat un Flashmob

Cel mai frumos lucru cu adevărat sincer pe care putem să îl facem în această viață , este să mulțumim. 

Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc” a fost instituită în anul 1994 și era marcată, inițial, timp de o săptămână – între 11 și 18 ianuarie.

Astăzi modestul gest trebuie să trâmbițeze plin de laude și mândrie, iar fiecare literă să sune umplute de recunoștință.

Biblioteca Filiala ,,Slobozia Doamnei,, Împreună cu elevii de la Gimnaziul ,,Grigore Vieru” Orhei am organizat un mini Flashmob, am mulțumit profesorii, bibliotecarii, și educatorii raionului Orhei. Și până pe 18 ianuarie cuvintele copiilor  ,,Mulțumesc” vor sta în holul Centrului de Sănătate Orhei ca respect și recunoștință față de medici. 

Iar pe cei care nu i-am cuprins, vă zicem acum – Mulțumim!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker