Politic

Poșta Moldovei, acuzată că a făcut campanie pentru Igor Dodon

Poșta Moldovei este acuzată că a făcut campanie pentru Igor Dodon.

Directorul oficiului poștal Bălți afirmă că șefii oficiilor teritoriale ar fi primit indicații de la directorul Poștei Moldovei, Vitalie Zaharia, să facă agitație pentru candidatul independent, Igor Dodon.

„În perioada pandemică, se dau indicații poștașilor să interacționeze cu toți beneficiarii de pensii și alocații, să-i îndeamnă să iasă la vot, să numească cifra doi în discuții (Igor Dodon a fost pe locul doi în buletinul de vot, în cel de-al doilea tur), să-i noteze pe cei care nu vor ieși la vot și vor avea nevoie de urna mobilă.

Au fost și alte campanii, toți și-au dorit să implice întreprinderea în campanie, dar așa barbar nu am mai văzut. Poștașii trebuie să distribuie pensia doar la 30% dintre beneficiari. În perioada octombrie – noiembrie, pensiile au fost duse la aproximativ 80% la domiciliu, mai ales în satele noastre”, a declarat Vasile Guțu.

Acesta a mai spus că o bună parte din conducătorii teritoriali au îndeplinit indicațiile. Iar cei care nu au făcut-o ar fi supuși acum presiunilor.

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker