Politic

Poșta Moldovei, acuzată că a făcut campanie pentru Igor Dodon

Poșta Moldovei este acuzată că a făcut campanie pentru Igor Dodon.

Directorul oficiului poștal Bălți afirmă că șefii oficiilor teritoriale ar fi primit indicații de la directorul Poștei Moldovei, Vitalie Zaharia, să facă agitație pentru candidatul independent, Igor Dodon.

„În perioada pandemică, se dau indicații poștașilor să interacționeze cu toți beneficiarii de pensii și alocații, să-i îndeamnă să iasă la vot, să numească cifra doi în discuții (Igor Dodon a fost pe locul doi în buletinul de vot, în cel de-al doilea tur), să-i noteze pe cei care nu vor ieși la vot și vor avea nevoie de urna mobilă.

Au fost și alte campanii, toți și-au dorit să implice întreprinderea în campanie, dar așa barbar nu am mai văzut. Poștașii trebuie să distribuie pensia doar la 30% dintre beneficiari. În perioada octombrie – noiembrie, pensiile au fost duse la aproximativ 80% la domiciliu, mai ales în satele noastre”, a declarat Vasile Guțu.

Acesta a mai spus că o bună parte din conducătorii teritoriali au îndeplinit indicațiile. Iar cei care nu au făcut-o ar fi supuși acum presiunilor.

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker