Social

Premiu pentru distribuirea postărilor paginii Ziarul CUVÂNTUL pe Facebook

Premiu pentru distribuirea postărilor paginii Ziarul CUVÂNTUL pe Facebook.

În ajunul Anului Nou 2021 redacția săptămânalului CUVÂNTUL a decis să facă prietenilor săi un cadou format din volumul II al mini-enciclopediei “30 întrebări de acasă”, editată de redacția săptămânalului, o sticlă de vin MERLOT de la Vinaria din Vale și câteva numere recente ale CUVÂNTULUI.

Premiu pentru distribuirea postărilor paginii Ziarul CUVÂNTUL pe Facebook

Regulile concursului au fost foarte simple: vizitatorii paginii Ziarul CUVÂNTUL pe Facebook trebuiau să dea un Like și să distribuie postarea despre concurs. Astfel noi doream să vedem cât de atractivă este pagina dar şi concursul anunţat.

Rezultatele ne bucură. În 10 zile pagina a fost vizitată de câteva mii de internauți, iar peste 300 de vizitatori din Soroca, Chișinău, Bălți, Orhei, Rezina, Telenești, Șoldănești și chiar și din România au distribuit condițiile concursului. 

 Câștigătoarea concursului s-a dovedit a fi o doamnă originară din mun. Chișinău, cu numele de internaut Elena Lena. 

Împreună cu felicitările noastre îi transmitem că premiul poate fi ridicat la Asociașia Presei Independent, situată pe adresa str. București  41/5, (colt cu str. Armenească), mun. Chișinău, etajul 1, în orice zi între orele 12 şi 14.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker