Politic

Cavcaliuc: Renato Usatîi este un frustrat

În cadrul unei emisiuni de la TV8, între liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, s-a iscat o ceartă.

Cavcaliuc a fost contactat telefonic pentru a răspunde acuzațiilor aduse de Usatîi, însă în urma unui schimb acid de replici, Cavcaliuc abia că a reușit să-i mai răspundă ceva.

Conflictul a pronit după Renato Usatîi a spus că Gheorghe Cavcaliuc ar fi implicat într-o pretinsă schemă ce vizează soția procurorului general Alexandr Stoianoglo și companiile controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, informează agora.md

În replică, liderul Partidului PACE a reușit doar să declare: „Renato Usatîi este un frustrat. Eu nu stau în spatele acestui scandal”, abia a reușit să spună Gheorghe Cavcaliuc.

În continuare spiritele s-au încins, iar edilul de Bălți a scăpat și câteva înjurături în transmisie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker