Politic

Ruxanda Glavan privește sceptic planul de vaccinare anti-COVID din țară

Ruxanda Glavan privește sceptic planul de vaccinare anti-COVID din țară.

Aceasta a venit din nou cu critici în adresa Ministerului Sănătății după ce a fost prezentat planul național de vaccinare, menționând că acesta este frumos doar pe hârtie.

„Mă bucur că Ministerul Sănătății a profitat de cele patru zile libere, din vacanța de Crăciun pe stil vechi, pentru a pune la punct planul de vaccinare anti-Covid. Apreciez faptul că au fost luate în considerare sfaturile, dar și îngrijorările pe care le-am exprimat în cadrul unei conferințe de presă. Totuși, nu am primit răspunsuri clare la câteva întrebări serioase, inclusiv în ceea ce privește data exactă la care vor ajunge vaccinurile în țară”, a menționat Ruxanda Glavan. 

Totodată, Glavan a întrebat dacă există vreo dovadă sau un angajament în scris în baza unui acord de donație sau vreo scrisoare prin care cineva garantează termenele anunțate și cere publicarea acestuia. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker