OrheiPolitic

Jurnalista Sorina Ștefârță, originară din Orhei, numită purtătoare de cuvânt a președintei

Jurnalista și comunicatoarea Sorina Ștefârță este noua purtătoare de cuvânt a Președinției. Decretul privind numirea consilierei președintei Republicii Moldova în domeniul comunicării publice a fost semnat de Maia Sandu pe 11 ianuarie. 

Părinţii Sorinei sunt originari din Horodişte, Rezina, iar dânsa s-a născut şi şi-a petrecut copilăria  în  s. Jora de Mijloc, Orhei, A făcut facultatea de Jurnalism și Comunicare la Universitatea de Stat din Moldova, între anii 1990-1995, după care şi-a continuat studiile la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti (1996-1998).

A lucrat la ziarul Flux, iar.în perioada 2001 –2012 a fost redactor-șef coordonator al cotidianului  “Timpul”, după care editorialistă la Ziarul Național. În cadrul unui proiect al Asociației Presei Independente, a editat suplimentul „Obiectiv European”.

Între 2014-2015, Ștefârță a fost consultantă pe comunicare la Cancelaria de Stat, Ulterior, patru ani, a ocupat funcția de directoare a Şcolii de Studii Avansate în Jurnalism, un proiect al Centrului pentru Jurnalism Independent.

Funcția de secretar de presă al președintelui I.Dodon a fost deținută de către Carmena Lupei.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker