Util

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017

 Berbec: Întrucât șansele sunt mari să nu fii tocmai în cea mai bună formă, indicat ar fi să te îngrijești ceva mai mult în prima zi a săptămânii. Fă puțin sport, încearcă să mănânci sănătos și lasă activitățile mai obositoare pe mijlocul săptămânii, concentrează-te pe restabilirea echilibrului tău energetic. 

Taur: Luna Nouă de joi aduce un nou început în relația pe care o ai cu rudele partenerului ori cu cei dragi ai tăi stabiliți departe. Poate că menținerea unui contact stabil necesită destulă muncă, dar vei vedea că ai multe de câștigat dacă te străduiești să rămâneți apropiați. În momentele de cumpănă, ajutorul lor va fi unul mai mult decât vital. 

Gemeni: Dacă anul acesta ai avut parte de un număr prea mare de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și/sau afaceri pe tema finanțelor și a bunurilor câștigate și/sau deținute la comun, poate ar fi cazul să clarificați acest aspect înainte de venirea noului an. Luna Nouă de joi creează contextul astral necesar unor astfel de lămuriri.

Rac: Luna Nouă de joi îți arată că anul viitor poți înregistra progrese mari și de durată în viața de cuplu. Dacă poate n-a curs lapte și miere pe acest plan de ceva timp încoace, nu înseamnă că aceste evenimente v-au șubrezit fundația relației. Ba din contră, v-ați apropiat și mai mult, având șansa de a construi și mai mult împreună în anul care vine.

Leu: Luna Nouă de joi se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă nu te îngrijești suficient de bine, ai putea avea probleme cu spatele sau dinții. De dorit ar fi să faci unrent un control dacă nu te simți prea bine și să eviți orice fel de neplăcere de ordin medical în noaptea dintre ani.

Fecioara: Ultima zi din 2016 și prima a anului nou te-ar putea surprinde ușor epuizat/ă. Nu-i exclus să te confrunți cu dureri de picioare, cel mai probabil pentru că n-ai prea stat jos cu ocazia pregătirilor şi petrecerii dintre ani. Acordă-ți câteva momente de relaxare petrecându-ți cea dintâi zi a lui 2017 la o saună ori pur şi simplu fă-ţi o baie fără grabă. Cu siguranță îți va face bine un astfel de răsfăț și te va repune pe făgașul normal după sărbători. 

Balanţa: Familia pare să joace un rol important, poate mai vizibil decât de obicei, în viața ta în anul care vine. Acesta este mesajul Lunii Noi de joi pentru tine. Indicat ar fi să dai curs unui nou început în raport cu părinții, mai ales dacă încă le porți pică pentru anumite lucruri din trecut sau chiar din copilărie. Încearcă să te pui în locul lor și vei vedea că nu-i mai poți judeca la fel de aspru.

Scorpion: Cu prilejul Lunii Noi de joi, n-ar fi rău să schimbi ceva  la atitudinea ta vis-a-vis de rudele tale apropiate, cu atât mai mult dacă nu v-ați avut tocmai bine în ultimul an. În cazul în care reușiți să vă apropiați mai mult, vei vedea că încep să dispară anumite frustrări pricinuite de această situație. Ai multe de câștigat dacă lași deoparte orgoliul și ai inițiativa împăcării. Lasă de la tine.

Săgetător: Luna Nouă de joi se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că acest sector de viață va juca, mai mult decât în alți ani, un rol important în viața ta. Dacă te concentrezi asupra lui, nu te îndoi că vor apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile. Vei ajunge departe dacă nu le pierzi din vedere.  

Capricorn: Luna Nouă de joi te surprinde simțindu-te bine în pielea ta, lucru lesne de observat pentru toată lumea. Pare că ai mai multă încredere în tine și nu-ți mai este dificil să-i lași pe ceilalți să vadă cine ești cu adevărat. Dacă-ți menții această atitudine și-n 2017, cu siguranță vei atrage oameni care merită cu adevărat să te întovărășești cu ei. Continuă în această direcție. 

Vărsător: Luna Nouă de joi se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum c-ar trebui să acorzi mai mult timp meditației și introspecției în anul care vine. Doar reușind să-ți asculți ghidul interior, vei alege drumul pe care chiar ar trebui să-l urmezi în 2017. Altfel, riști să rătăcești pe căi care n-ar trebui explorate întrucât se așteaptă altceva de la tine.

Peşti: Din câte se pare, trecerea dintre ani te surprinde într-o dispoziție introspectivă și meditativă, de parcă ți-ar fi greu să te desparți de 2016, cu toate că nu ți-a servit numai lucruri bune. Poate dacă ai privi cu mai mult optimism la anul care vine, te-ai regăsi într-o stare de spirit mai bună. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker