OrheiȘtiri

Distribuția cazurilor de COVID-19 pe regiuni. Orheiul se află pe locul 3

Distribuția cazurilor de COVID-19 pe regiuni. Orheiul se află pe locul 3 cu 13 cazuri de infectare depistate în ultimele 24 de ore.

Pe primul loc se clasează municipiul Chișinău, cu 138 de cazuri noi de infectare, urmat de regiunea transnistreană cu 37 de cazuri și raionul Orhei cu 13 cazuri.

Astăzi, în cadrul unui briefing de presă, șefa al Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, a anunțat că situația în capitală rămâne destul de gravă. Din 1172 de paturi din spitalele municipale, 790 sunt ocupate, 43 de persoane fiind în stare foarte gravă, iar 275 – în stare gravă.

Amintim că procesul de vaccinare la noi în țară va începe în luna februarie, iar până la finele lunii ianuarie 2021 în țară vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker