Evenimente

Care este situația COVID-19 în țară la momentul actual?

Care este situația COVID-19 în țară la momentul actual?

Situația în capitală rămâne destul de gravă, din 1172 de paturi din spitalele municipale, 790 sunt ocupate, 43 de persoane fiind în stare foarte gravă, iar 275 – în stare gravă.

Despre asta a anunțat șefa al Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi.

„Situația rămâne a fi gravă chiar dacă se determină o stagnare a deceselor. Capacitatea toală a spitalelor municipale rămâne a fi de 1172 paturi și 200 paturi de triaj. La moment, ieri erau 790 de pacienți internați dintre care 43 de persoane în stare foarte gravă, 6 intubate, 275 în stare gravă, 453 în stare medie și 19 stare ușoară. În Chișinău se află 47 de pacienți din raioane RM”, a anunțat Tatiana Bucearschi.

Totodată, viceprimarul Ilie Ceban, a ținut să menționeze că astăzi revin elevii la orele fizic. Menționăm că numărul cazurilor de COVID-19 scăzut în ultimele zile.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker