Politic

Pentru Moldova o acuză pe Maia Sandu că nu este în stare să asigure țara cu vaccin anti-COVID

Membrii Platformei critică inacțiunile conducerii de vârf în gestionarea crizei provocată de pandemia de COVID-19. 

Ruxanda Glavan declară că preocuparea conducerii statului, inclusiv a noului președinte Maia Sandu, trebuie să fie gestionarea crizei anti-pandemice, dar nu calculele privind stabilirea unei date pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

„Oamenii privesc știrile și văd cum țările vecine s-au angajat activ să cumpere necesarul de vaccinuri pentru a-și proteja cetățenii de virus. Cetățenii noștri sunt revoltați că din gura politicienilor, inclusiv a președintelui țării, aud doar calcule despre când, teoretic, ar putea avea loc alegeri parlamentare anticipate”, a spus Glavan.

Totodată, Glavan nu este de acord cu faptul că sistemul de sănătate din Republica Moldova nu ar fi pregătit pentru începerea campaniei de vaccinare. Aceasta  dă asigurări că țara noastră are toate cele necesare pentru a începe cât mai curând campania de vaccinare a populației.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker