Social

Din 11 ianuarie copii se reîntorc fizic la școală

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță că semestrul II de studii, care începe pe 11 ianuarie, va fi cu prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în instituțiile de învățământ din țară.

Astfel, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării vine cu îndemnul de a respecta regulile de sănătate publică cu privire la prevenirea răspândirii virusului COVID-19, și anume:

  • respectarea distanței fizice; dezinfectarea mâinilor la intrarea în școli;
  • efectuarea termometriei în fiecare dimineață;
  • dezinfectarea sălilor de clasă, neadmiterea persoanelor străine în instituțiile de învățământ etc.

Conform ultimelor date privind situația epidemiologică, 78 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 53 de persoane, iar alte 103 se află în autoizolare.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker