Politic

Bolea și-a prezentat scuzele publice pentru expresia „autodizolvarea Parlamentului este invenția unui autist, băgată pe gât”

Vasile Bolea și-a prezentat scuzele publice pentru expresia „autodizolvarea Parlamentului este invenția unui autist, băgată pe gât”.

Scuzele publice au venit ca reacție la valul de critici de la asociații obștești, deputați, internauți.

Stimați prieteni. Am și mereu am avut empatie în raport cu oamenii care se confruntă cu anumite probleme în viață, indiferent de originea acestora. Așa am fost educat în familie, în spirit creștin. Împărtășesc integral durerea familiilor în care cresc copii care suferă de autism. Cunosc personal astfel de cazuri și înțeleg deplin prin ce trec, în special, părinții. În același timp, regret că o exprimare la adresa unei acțiuni politico-juridice făcută de mine, a fost distorsionată, motiv pentru care adresez scuzele de rigoare familiilor și persoanelor care s-au simțit ofensate.

Totodată, reiterez, cei care s-au adresat la Curtea Constituțională pentru a întreba dacă se poate autodizolva Parlamentul încearcă să reinventeze Constituția țării și să bage pe gît idei neconstituționale“, a scris Bolea pe Facebook.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker