Politic

Bolea și-a prezentat scuzele publice pentru expresia „autodizolvarea Parlamentului este invenția unui autist, băgată pe gât”

Vasile Bolea și-a prezentat scuzele publice pentru expresia „autodizolvarea Parlamentului este invenția unui autist, băgată pe gât”.

Scuzele publice au venit ca reacție la valul de critici de la asociații obștești, deputați, internauți.

Stimați prieteni. Am și mereu am avut empatie în raport cu oamenii care se confruntă cu anumite probleme în viață, indiferent de originea acestora. Așa am fost educat în familie, în spirit creștin. Împărtășesc integral durerea familiilor în care cresc copii care suferă de autism. Cunosc personal astfel de cazuri și înțeleg deplin prin ce trec, în special, părinții. În același timp, regret că o exprimare la adresa unei acțiuni politico-juridice făcută de mine, a fost distorsionată, motiv pentru care adresez scuzele de rigoare familiilor și persoanelor care s-au simțit ofensate.

Totodată, reiterez, cei care s-au adresat la Curtea Constituțională pentru a întreba dacă se poate autodizolva Parlamentul încearcă să reinventeze Constituția țării și să bage pe gît idei neconstituționale“, a scris Bolea pe Facebook.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker