AdvertorialeSocial

Cuvintul.md în 2020: O creștere semnificativă a numărului utilizatorilor

Cuvintul.md în anul 2020: o creștere semnificativă a numărului utilizatorilor .

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru toți, inclusiv pentru redacția noastră. Totuși, am supraviețuit pentru ce suntem recunoscători cititorilor variantei print şi utilizatorilor site-ului cuvintul.md. 

Cuvintul.md în 202

Pe parcursul anului 2020 săptămânalul CUVÂNTUL a fost abonat de 3550 de familii şi abonaţi corporativi, iar site-ul cuvintul.md a fost preferat de 260.000 de vizitatori unici, un număr  cu 50 la sută mai mare  față de cel din 2019!

A crescut numărul utilizatorilor cuvintul.md de peste hotare.  În 2019, din România, ne-au urmărit pe parcursul anului circa 8000 de personae. În 2020, numărul acestora a depăşit 19.000, celor din Statele Unite ale Americii -18.000, din Italia-10.000. 

 Știrile, investigațiile, dezbaterile noastre au fost distribuite masiv, comentate, preluate pe rețelele de socializare.

             În TOP 5 al celor mai citite materiale ale noastre din 2020 intră: 

  1. Jurnalistul rus Nevzorov: Fetița care l-a învins pe Dodon este foarte puternică. Rusia a pierdut R. Moldova, cu 65.000 de vizualizări. 
  2. Maia Sandu a venit pe jos și fără pază la conferința de presă, cu 42.000 de vizualizări.
  3. Deputații socialiști i-au propus lui Igor Dodon să preia conducerea Partidului Socialiștilor, cu 18.000 de vizualizări.
  4. Investigația “Patentarul din Rezina şi averea lui”, cu 12.000 de vizualizări.
  5. În doi ani, părăsind două partide, deputata Eleonora Graur aderă la al treilea „proiect frumos”, cu 8000 de vizualizări. 
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker