OrheiSocial

Drumuri bune, pentru Ionel

Milioanele de lei oferite pentru drumul de la Tabără, Orhei, și-ar găsi rostul doar pentru el și pentru zâmbetul său, al lui Ionel.

Și parcă da, toate sunt făcute doar pentru ca să-l facă mai fericit: drumul se termină anume în fața porții lor, în apropierea mănăstirii, iar drumarii, ce par a fi de prin sat, muncesc până în noapte ca să-i ofere posibilitatea să ajungă de unul singur, cu căruciorul electric dăruit de Organizația „SMHO” din Olanda, până la școală.

Ionel are 10 ani și până acum a mers la școalănu ca toți ceilalți, ci doar în brațele părinților.

Mulțumim din suflet și Svetlanei, o fostă elevă de-a mea, de la Gimnaziul „Doina și Ion Aldea-Teodorovici” din Orhei ce i-a dăruit un pachet de dulciuri și alimente pentru Ionel și familia sa.

Iar acum, așteptăm îndeplinirea promisiunilor mai marilor raionului: drumul până la Ionel să fie reparat așa încât să ajungă cu căruciorul pânăla școală și până la Vatici, din banii noștri, ai tuturor, pentru că bateria căruciorului e verificată și ține. 

Drum bun, Ionel!

Sergiu Aga

Drumuri bune, pentru Ionel
Drumuri bune, pentru Ionel
Drumuri bune, pentru Ionel

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker