Social

Polițiștii în rolul lui Moş Crăciun

Angajații Secției Securitate Publică a IP Telenești s-au deplasat zilele trecute la Văsieni pentru a distribui la trei familii cu mulți copii dulciuri, jucării, haine, produse alimentare, etc.

După cum ne-a relatat Alexandru Pasat, responsabil pentru relații cu publicul la Inspectoratul de Poliţie Telenești, acţinea privind ajutorarea familiilor cu mulți copii şi a bătrânilor solitari în ajunul sărbătorilor creștine se practică de doi ani.

”De regulă, șefii de post identifică persoanele și familiile în cauză, noi adunăm cadourile și le ducem pe adresele respective. Acum am dus şi lemne de foc unei doamne solitare, fostă profesoară, de vârstă înaintată, care s-a bucurat mult de acest ajutor”, ne-a spus dl Pasat. 

Mariana Plăcintă, șefă-adjunctă a Secției Securitate Publică, ne-a spus că asemenea acțiuni au devenit un lucru firesc în cadrul Inspectoratului:

”Comunitatea apreciază mult acțiunile de caritate mai ales din partea poliţiei. Colegii mai în vârstă afirmă că mai înainte se obişnuia ca inspectoratul să ia şefie asupra unor familii sau persoane defavorizate, dar activitatea dată era mai mult formală. Actualele acţiuni de caritate au altă încărcătură şi efecte”, a precizat dna Plăcintă.

Ion Cernei                                           

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker