Social

Polițiștii în rolul lui Moş Crăciun

Angajații Secției Securitate Publică a IP Telenești s-au deplasat zilele trecute la Văsieni pentru a distribui la trei familii cu mulți copii dulciuri, jucării, haine, produse alimentare, etc.

După cum ne-a relatat Alexandru Pasat, responsabil pentru relații cu publicul la Inspectoratul de Poliţie Telenești, acţinea privind ajutorarea familiilor cu mulți copii şi a bătrânilor solitari în ajunul sărbătorilor creștine se practică de doi ani.

”De regulă, șefii de post identifică persoanele și familiile în cauză, noi adunăm cadourile și le ducem pe adresele respective. Acum am dus şi lemne de foc unei doamne solitare, fostă profesoară, de vârstă înaintată, care s-a bucurat mult de acest ajutor”, ne-a spus dl Pasat. 

Mariana Plăcintă, șefă-adjunctă a Secției Securitate Publică, ne-a spus că asemenea acțiuni au devenit un lucru firesc în cadrul Inspectoratului:

”Comunitatea apreciază mult acțiunile de caritate mai ales din partea poliţiei. Colegii mai în vârstă afirmă că mai înainte se obişnuia ca inspectoratul să ia şefie asupra unor familii sau persoane defavorizate, dar activitatea dată era mai mult formală. Actualele acţiuni de caritate au altă încărcătură şi efecte”, a precizat dna Plăcintă.

Ion Cernei                                           

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker