Evenimente

Ceban, despre drumurile din capitală: Pe bd. Ștefan cel Mare îți sar dinții când nimerești în capcane

Ceban, despre drumurile din capitală: Pe bd. Ștefan cel Mare îți sar dinții când nimerești în capcane.

Edilul capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de starea drumurilor din Chișinău. Acesta a declarat că e necesar să existe un plan de evidență, ca să știe ce drumuri urmează a fi reparate sau sunt în stare proastă.

„Starea drumurilor este proastă, am rugat să existe un plan de evidență. Urmează să discutăm despre drumurile pe care le vom repara, dar trebuie să avem grijă de drumurile în strada actuală. Inclusiv pe bd. Ștefan cel Mare îți sar dinții când nimerești în diferite capcane”, a spus Ion Ceban. 

Totodată, șeful interimar de la Exdrupo, Sergiu Tomiță, a declarat că reparațiile drumurilor vor continua, iar în scurt timp va face un program de intervenție.

O să continuăm să intervenim. Începem de la arterele principale și după asta o să trecem la cele secundare. Nu intervenim doar atunci când sunt ploi. În rest, putem lucra și la temperaturi negative. Până la masă o să fie raport cu lucrările îndeplinite. Ulterior, o să facem un program cu grafic de intervenție”, a declarat șeful interimar Exdrupo, Sergiu Tomiță.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker