Evenimente

Ceban, despre drumurile din capitală: Pe bd. Ștefan cel Mare îți sar dinții când nimerești în capcane

Ceban, despre drumurile din capitală: Pe bd. Ștefan cel Mare îți sar dinții când nimerești în capcane.

Edilul capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de starea drumurilor din Chișinău. Acesta a declarat că e necesar să existe un plan de evidență, ca să știe ce drumuri urmează a fi reparate sau sunt în stare proastă.

„Starea drumurilor este proastă, am rugat să existe un plan de evidență. Urmează să discutăm despre drumurile pe care le vom repara, dar trebuie să avem grijă de drumurile în strada actuală. Inclusiv pe bd. Ștefan cel Mare îți sar dinții când nimerești în diferite capcane”, a spus Ion Ceban. 

Totodată, șeful interimar de la Exdrupo, Sergiu Tomiță, a declarat că reparațiile drumurilor vor continua, iar în scurt timp va face un program de intervenție.

O să continuăm să intervenim. Începem de la arterele principale și după asta o să trecem la cele secundare. Nu intervenim doar atunci când sunt ploi. În rest, putem lucra și la temperaturi negative. Până la masă o să fie raport cu lucrările îndeplinite. Ulterior, o să facem un program cu grafic de intervenție”, a declarat șeful interimar Exdrupo, Sergiu Tomiță.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker