Politic

Ciocoi: Voi face totul ca Guvernul să funcționeze în interesul cetățenilor

Aureliu Ciocoi: Voi face totul ca Guvernul să funcționeze în interesul cetățenilor.

Noul premier interimar, Aureliu Ciocoi, afirmă că va face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcționeze în interesul cetățenilor. Noul premier a acceptat propunerea Maiei Sandu chiar dacă încă se află în izolare după ce s-a îmbolnăvit cu COVID-19.

Totodată, Aureliu Ciocoi a adăugat că în scurt timp va informa opinia publică despre acțiunile imediate care vor fi întreprinse.

Amintim că Aureliu Ciocoi a fost numit premier interimar de către președintele Maia Sandu, după ce premierul demisionar Ion Chicu a declarat că își exercită mandatul doar până în data de 31 decembrie 2020.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker