Orhei

Informații false din partea autorităților din Orhei

Anul 2020 a fost plin în promisiuni electorale, informații și comunicate politice.

Noi ne-am propus să analizăm care au fost cele mai false informații lansate de autoritățile din Orhei.

Conform celor de la radioorhei.info, anul 2020 a fost plin de comunicate elogioase la adresa Partidului Șor pe site-urile Consiliului Raional Orhei și al Primăriei Orhei, dar și pe paginile de socializare ale acestor instituții publice.

Deși în comunicatele Primăriei se menționează că lucrările sunt realizate de o întreprindere municipală de profil, milioane de lei pentru reparația drumurilor din Orhei au ajuns în buzunarele unor companii private.

Și ca bonus vă prezentăm o declarație plasată pe pagina de Facebook a deputatului Ilan Șor în care acesta susținea că autoritățile din Orhei ,spre deosebire de cele centrale, vor ajuta antreprenorii în perioada pandemiei

Sursa
radioorhei.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker