OrheiScrie știrea ta

Ce-am dorit, am realizat

Cu ajutorul lui Dumnezeu și a unor oameni de suflet am reușit să executăm și conectăm la rețeaua de gaze naturale Biserica și Centrul Social „Filantropia”.

Mulțumim Doamnei Bettina Fröba-Schultheiß și comunității catolice „St. Augustin” din Coburg, Germania pentru că ne-a ajutat să plătim executarea proiectului și lucrările de instalare a rețelei și conectare la magistrala de aprovizionare u gaze.

 Mulțumim de asemenea Organizației „SMHO” din Olanda pentru că ne-a ajutat să cumpărăm cazanele și toate materialele pentru gazoduct.

Suntem în așteptarea reprezentantului companiei ce oferă garanția cazanelor să ne dea acceptul la darea în exploatare a rețelei de încălzire!

Un an nou plin de căldură în suflet și în case!

 Sergiu Aga, parohul Bisericii „Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei.

Ce-am dorit, am realizat
Ce-am dorit, am realizat
Ce-am dorit, am realizat
Ce-am dorit, am realizat
Ce-am dorit, am realizat

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker