Evenimente

Moş Crăciun le-a adus în dar ferestre noi

În prag de an nou, Moş Crăciun le-a adus în dar copiilor şi angajaţilor de la Grădiniţa „Andrieş” din oraşul Şoldăneşti ferestre noi.  Fondul de Eficienţă Energetică a oferit circa 2,3 milioane de lei pentru schimbarea acestor piese, iar Primăria Şoldăneşti a contribuit cu 700 mii de lei.

În numai trei zile, muncitorii au reuşit să monteze ferestrele la câteva săli, care au atras atenţia picilor chiar din prima zi.

Potrivit Svetlanei Zaiţev, viceprimara oraşului Şoldăneşti, ferestrele de la Grădiniţa „Andrieş” au fost achiziţionate prin intermediul unui proiect. Valoarea totală a acestuia este de peste 3 milioane de lei. Principalul finanţator este Fondul de Eficienţă Energetică, suportul financiar oferit fiind de 2,3 mln lei. Conform proiectului, lucrările de montare urmează a fi finalizate până în iunie 2017.

Ferestrele vechi erau uzate şi prin ele pătrundea frigul. Acum, încăperile sunt mai calde şi mai luminoase.

Acum un an, la Grădiniţa „Andrieş” a fost schimbat acoperişul. Pentru asta, cu suportul Guvernului României, au fost cheltuiţi în jur de 2 mln de lei.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker