Social

Cum să tratezi mahmureala de Anul Nou?

Cum să tratezi mahmureala de Anul Nou?

Consumul excesiv de alcool îți poate crea stări de greață, ochi uscați, sete excesivă, acută durere de cap. Iar dacă în dimineața de 1 ianurie simți toate acestea pe propria piele, felicitări, suferi de mahmureală.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au aflat perpetuu în căutarea unui leac minune împotriva demonului mahmurelii.

Cu toții cunoaștem rețetele tradiționale anti-mahmureală, precum zeama de varză sau pur și simplu, hidratarea cu apă. Sau, conform principiului „cui pe cui se scoate”, unii recomandă „berea care te drege”, băută imediat, după trezire.

Altă variantă ar fi rădăcina de kudzu, o alegere considerată de mulți drept cea mai potrivită pentru combaterea efectelor mahmurelii, informează unimedia.info

Felicitări cu sosirea noului an, dragi cititori! Și nu uitați, consumați alcool responsabil!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker