Evenimente

„Cadoul” ANRE pentru automobilişti

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a făcut automobiliştilor (şi nu numai) un „cadou generos” de Anul Nou, stabilind pentru a doua oară în luna decembrie tarife majorate la carburanţi.

Astfel, după cum relatează www.anre.md, începând din data de 28 decembrie, benzina s-a scumpit cu 38 de bani și acum un litru va costa maximal 17 lei 36 bani, cu peste 1 leu mai mult decât la începutul lunii decembrie. Un litru de motorină va fi comercializat la preţul de circa 15 lei 17 bani, mai mare cu 26 bani decât era anterior.

Noile preţuri au intrat în vigoare miercuri şi rămân valabile până pe 10 ianuarie 2017. 

ANRE nu dezvăluie motivele care au condus la majorarea preţurilor la carburanţi în situaţia când cotaţia valutei europene faţă de leul moldovenesc a scăzut considerabil în ultimele luni.

Foto simbol point.md

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker