Social

Un Crăciun, o speranță și… o paralelă…

Peste 3400 de familii așteaptă mâine primul număr din anul 2021. Vă salutăm pe toți și vă mulțumim că ați ales să fiți cu noi. 

Ce este un început? O bucurie? O neliniște în fața necunoscutului? O așteptare a schimbării? Sau poate a stabilității? Dar cu siguranţă este o speranță în mai bine. 

Pentru noi fiecare număr e un început or, nimic din ce a fost nu se repetă, fiecare număr trebuie să aducă cititorului știri proaspete, noi cunoștințe, idei în pas cu timpul.

Ba chiar ne ambiţionăm să mergem cu un pas înaintea schimbărilor, să le prevestim, să pregătim cititorul să le înțeleagă, să le accepte și apoi să și le însușească. Într-un cuvânt, trebuie să ținem şi vom ţine mâna pe pulsul vremii. Aceasta e misiunea jurnalistului.

Ne bucurăm și ne întristăm împreună cu cititorul nostru. Iar acum, știm bine care e starea de spirit: noi toți nutrim speranța că Republica Moldova pornește pe o cale nouă. 

Va fi dificil, pentru că cei care au plecat, pleacă sau trebuie siliți să plece în istorie ne-au nenorocit prin jefuirea resurselor și vânzarea țării către ne-prieteni. 

Dar vrem să credem cu tărie că ne vom mobiliza, că, văzând un nou orizont, vom merge cu însufleţire spre el.

Apropo, cel mai emoționant moment de la inaugurarea președintei Maia Sandu a fost buchetul de lalele albe înmânat mamei sale. Pentru că a fost simbolic. Era 25 decembrie. Un Crăciun, un copil, o mamă, o speranță în mântuirea de necazuri și… o paralelă…

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker