EvenimenteTelenești

La Teleneşti au fost desemnaţi laureaţii concursului „Cel mai bun antreprenor 2019″

17 agenți economici care activează în diferite domenii au fost declaraţi învingători în şapte nominalizări. Printre aceştea sunt societăţile cu răspundere limitată “Dorvalandro”, “Maronidal”, „Budăi Grup”, „Vadcom-prim”, „Hidraulic-service”, „Ivis-Plus”, „Ruse renard” ş.a., dar şi Consumcoop Căzănești.  

Vicepreşedintele raionului, Alexandru Tăburceanu, înmânează Diploma şi premiul Lilianei Ciobanu, dondatoarea SRL „Art life design” din Sărătenii Vechi.

Vladimir Stratulat, preşedintele Consumcoop Căzăneşti, unul dintre cei mai buni antreprenori în domeniul comerţului din raion, ne-a declarat: “Este o dovadă că APL are grijă de mediul de afaceri, ca să muncim eficient, să deschidem locuri de muncă. În ultimul timp la noi iniţiativa privată este mult mai descătușată decât în anii trecuți şi în alte raioane”.  

Inga Tulgara, directoarea “Ivis-plus”, câştigătoare a premiului “Cea mai bună antreprenoare, a spus că premiul a fost o surpriză plăcută: ”Exportăm uleiuri vegetale în țările UE. Am început cu România în anii trecuți, acum livrăm și în alte țări. 

Ne-am convins că se poate și tindem să lărgim aria exporturilor. Suntem parte a Europei și neapărat trebuie să ne integrăm în această comunitate economică, avem posibilități reale”, a remarcat dna Tulgara.

Vasile Vorniceanu, directorul SRL ”Vorniceanu Servis”, deţinătorul premiului  pentru atragerea investiţiilor, a spus că pentru firma sa anul 2019 a fost unul de debut: ”Cu banii câştigaţi peste hotare am deschis un restaurant la Bănești. Am avut mari emoții și probleme, dar ne-am bucurat mult şi de susţinerea Secţiei Economie a Consiliului Raional Teleneşti”, a remarcat dl Vorniceanu.

Laureaţii s-au învrednicit de diplome, premii și cadouri. Diplomele au fost deosebite, imprimate pe lemn, conţinând şi fotografiile laureaţilor. Acestea  au fost executate de SRL “Legenda Lemnului”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker