EvenimenteOrhei

Încă un Premiu Mare pentru ”Visapina-Impex” SRL din Orhei

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a premiat 6 companii câștigătoare ale ediției a XI-a a Concursului Național “IMM – Model de Responsabilitate Social-Corporativă” şi implicare în acţiuni de caritate.

Inca un Premiu Mare copy min

Câștigătorii au primit Diplome, vouchere și cadouri din partea partenerilor și sponsorilor.

La Concurs au participat 17 companii din regiuni şi din municipiul Chișinău, care și-au asumat responsabilitatea pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant.

Una dintre cele șase premiante ale concursului este cunoscuta firmă ”Visapina-Impex” SRL din Orhei, director general Victor Negruță, care s-a învrednicit de Premiul Mare și un premiu special (o bicicletă) oferit de “Efes Vitanta Brewery”.

“Visapina-Impex” SRL este prezentă pe piața din R. Moldova de cinci ani, genul principal de activitate fiind colectarea, procesarea și exportul mierii de albini. În această perioadă firma a devenit una de referință în domeniu, activitatea ei fiind apreciată cu zeci de premii.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker