Util

Horoscop 2017

Berbec: Este un an important atât pe plan personal şi profesional, cât şi din punct de vedere al sănătăţii. Chiar şi atunci când lucrurile se complică, pari de neoprit. Reuşeşti să foloseşti lecţiile oferite de trecut, pentru a evita să comiţi aceleaşi greşeli. Noul an va veni cu răspunsuri la întrebări pe care de mult timp ţi le puneai.

Taur: Ai planuri mari pentru 2017 şi certitudinea că acestea vor reuşi. Dacă va fi vorba despre un proces plăcut sau unul dur, vei afla singur/ă. Important este că va da roade. După producerea unor evenimente importante îţi vei schimba ţelurile, priorităţile, poate chiar şi valorile personale.

Gemeni: Este un an imprevizibil. Pe cât de optimist/ă şi binevoitor/toare poţi fi, pe atât de trist/ă, singur/ă şi îndurerat/ă te simţi adesea. Priveşte în urmă şi încearcă să înţelegi ce vrei, de fapt. După ce vei răspunde la această întrebare, lucrurile vor căpăta rapid un sens. Orgoliul te determină să iei decizii neinspirate, poate chiar dăunătoare pe termen lung.

Rac: În 2017 oamenii din jurul tău avansează şi te trag şi pe tine după ei, ceea ce nu îţi poate face decât bine. Chiar dacă ai o mulţime de realizări, nimic nu te mai mulţumeşte şi vrei tot mai mult. Nu e exclus să fii tentat/ă să îţi finalizezi studiile sau să încerci ceva nou pe plan profesional. Ascultă-ţi inima şi transformă-ţi visele în realitate.

Leu: Dacă te simţ neînţeles/easă, încearcă să afli de ce nu reuşesc cei din jur să fie de acord cu tine. Bucură-te de ceea ce viaţa ţi-a oferit – munca îşi poate pierde sensul dacă nu ne dăm voie să ne bucurăm de roadele sale.

Fecioara: Totul pare să meargă ca la carte în 2017, însă în adâncul sufletului tot vei fi nemulţumit/ă. Ai nevoie de o casă nouă? de un job nou? poate chiar de un/o iubit/ă nouă? Fii sincer/ă cu tine 100 % şi îţi vei da seama încotro să mergi.

Balanţa: În 2017 va trebui să te pregăteşti activ pentru ceea ce va urma, fiindcă va fi un eveniment semnificativ pentru tine. S-ar putea să trebuiască să laşi în urmă anumite sentimente şi va trebui să te obişnuieşti cu schimbările. Până în luna aprilie, va fi o perioadă intensă şi energică. Dacă e nevoie să acţionezi, fă-o aici şi acum! Nu te baza prea mult pe opinia celor din jur, chiar dacă vine din surse de încredere. Va trebui să înveţi să iei decizii conştient şi să îţi asumi responsabilitatea. Vor exista situaţii neclare, însă va trebui să aduni din ele toate informaţiile şi experienţele necesare pentru a-ţi face singur/ă norocul.

Scorpion: În 2017 trebuie să crezi cu tărie în miracole, pentru ca Universul să te îndrepte în direcţia potrivită pentru a-ţi îndeplini orice vis. Este posibil să fie un an plin de succese. E important, însă, să nu laşi succesul să te schimbe. Fii tu însuţi şi nu îţi trăda idealurile! Va trebui, totuşi, să munceşti ceva mai mult decât ţi-ai propus şi să profiţi din plin de fiecare oportunitate, fără să laşi mărunţişurile să îţi distragă atenţia. Nu tânji după relaxare, fiindcă în acest ritm vei avea parte numai de evenimente pozitive.

Săgetător: În 2017, evenimentele se vor desfăşura după bunul tău plac, iar planurile se vor concretiza la maxim. Vei descoperi ceva sau pe cineva care îţi va permite să fii mai bun/ă, să scoţi la iveală calităţile ascunse, cu condiţia să nu dai înapoi. Va fi nevoie de atenţia ta şi de participare activă la rezolvarea problemelor, dar savurează fiecare mică schimbare. Deşi vei avea parte de surprize pe plan sentimental, ai grijă să nu scapi din vedere evenimentele apărute pe plan profesional.

Capricorn: 2017 promite multe schimbări. Nu-ţi va fi floare la ureche, însă nici nu te aştepta la ce e mai rău. Vei avea şansa de a realiza ceva ce îţi poate schimba viaţa definitiv, oferindu-ţi un statut mai bun, mai mult confort. Chiar dacă nu reuşeşti din prima, oportunităţi similare se vor ivi repetat.

Vărsător: 2017 va fi mai degrabă un an de pregătiri, de transformări interioare şi de evaluare a resurselor, pentru ca ulterior să faci o schimbare majoră în viaţa ta. Va trebui să-ţi clarifici care sunt aspiraţiile tale? Care îţi este ţelul? Pentru ce munceşti? Află exact ce vrei pe plan personal şi profesional şi fă un prim pas, iar apoi lucrurile se vor dezvolta de la sine, cu participarea ta activă, desigur!

Peşti: În 2017 apar schimbări care îţi deschid ochii şi te fac să fii conştient/ă de lumea ce te înconjoară, având în vedere că Peştii sunt centraţi pe lumea lor, pe zbuciumul interior. În 2017 însă vor fi neobişnuit de concentraţi, toleranţi şi dornici să termine ce au început. Vor dori schimbări şi cu cât vor munci mai mult, cu atât mai multe şanse vor avea de a reuşi ce şi-au propus. În 2017, in loc să îşi ascundă ideile pentru a nu-i deranja pe cei din jur, Peştii trebuie să îşi asculte inima şi să îşi urmeze intuiţia. Vor rupe barierele şi nu se vor mai supune cu aceeaşi usurinţa ca şi până acum.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker