Politic

Pentru Moldova anunță că au o candidatură perfectă la funcția de prim-ministru

Pentru Moldova anunță că au o candidatură perfectă la funcția de prim-ministru

În cadrul unui briefing de presă, deputata Marina Tauber a anunțat că Platforma Pentru Moldova are o candidatură perfectă pentru funcția de premier.

Totodată, Tauber declarat că în următoarele zile vor lansa consultări cu deputații pentru a forma o majoritate parlamentară care să voteze pentru un nou Guvern.

„Noi ne oferim să formăm un nou Guvern tehnocrat, format din profesioniști de înaltă clasă, care să fie condus de un prim-ministru responsabil, experimentat și un bun patriot, pentru care nevoile oamenilor reprezintă o prioritate”, a declarat vicepreședintele Partidului „Șor”, Marina Tauber.

Sergiu Sîrbu și-a exprimat convingerea că va fi formată o majoritate parlamentară care să voteze Guvernul propus de Partidul Politic „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova”, mult mai devreme decât termenul limită prevăzut de Constituție. 

„Chiar dacă Legea supremă prevede un termen maxim de 45 de zile și cel puțin două încercări, pentru a alege un nou guvern, noi vom depune toate eforturile pentru a finaliza când mai devreme consultările”, a spus Sîrbu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker