Politic

Pentru Moldova anunță că au o candidatură perfectă la funcția de prim-ministru

Pentru Moldova anunță că au o candidatură perfectă la funcția de prim-ministru

În cadrul unui briefing de presă, deputata Marina Tauber a anunțat că Platforma Pentru Moldova are o candidatură perfectă pentru funcția de premier.

Totodată, Tauber declarat că în următoarele zile vor lansa consultări cu deputații pentru a forma o majoritate parlamentară care să voteze pentru un nou Guvern.

„Noi ne oferim să formăm un nou Guvern tehnocrat, format din profesioniști de înaltă clasă, care să fie condus de un prim-ministru responsabil, experimentat și un bun patriot, pentru care nevoile oamenilor reprezintă o prioritate”, a declarat vicepreședintele Partidului „Șor”, Marina Tauber.

Sergiu Sîrbu și-a exprimat convingerea că va fi formată o majoritate parlamentară care să voteze Guvernul propus de Partidul Politic „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova”, mult mai devreme decât termenul limită prevăzut de Constituție. 

„Chiar dacă Legea supremă prevede un termen maxim de 45 de zile și cel puțin două încercări, pentru a alege un nou guvern, noi vom depune toate eforturile pentru a finaliza când mai devreme consultările”, a spus Sîrbu.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker