Politic

Klaus Iohannis: Vom oferi motorină pentru agricultori și 200 de mii de doze de vaccin anti-COVID

România alături de noi, din nou. Vecinii de peste Prut vor oferi motorină pentru agricultori și 200 de mii de doze de vaccin anti-COVID.

Bucureștiul va oferi 200 de mii de doze de vaccin anti-Covid, dar și medicamente și echipament medical pentru bolnavii de Covid. Totodată, în perioada următoare, la Chișinău vor veni experți din România care vor oferi asistență pentru a pune la punct strategia de vaccinare.

„Îmi face plăcere să anunț un nou pachet de sprijin din partea României pentru cetățenii RM. România va sprijini RM în programul de vaccinare anti-COVID-19 prin furnizarea a 200 de mii de doze de vaccin și trimiterea la Chișinău, în perioada imediat următoare, a unei echipe de experți români care vor ajuta la pregătirea strategiei de vaccinare. Plus la aceasta, România va oferi, din nou, medicamente și echiament medical pentru îngrijirea bolnavilor de Covid.

Totodată, noul pachet de sprijin presupune și ajutor pentru agricultori, mai exact șase mii de tone de motorină.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker