Politic

Ion Sturza: Anul viitor vom primi fonduri externe zero așa Guvern

Ion Sturza: Anul viitor vom primi fonduri externe zero așa Guvern și Parlament.

Ex-premierul Ion Sturza este convins că Republica Moldova riscă să nu primească nici un ban din fonduri externe anul viitor cu actualul Guvern și Parlament.

La anul viitor, vom primi fonduri externe zero cu acest Guvern și Parlament. Depinde și ce Guvern va fi peste șase luni.  Se dorește organizarea alegerilor anticipate din toate părțile, dar sfatul meu este ca toate fracțiunile politice, care contează în Parlament, în afară de Șor, să aibă un grafic de acțiuni.

Alegătorii vor alege care va fi configurația politică. Poate fi total diferită de care noi ne-o imaginăm. Lucru care trebuia să se întâmple încă anul trecut, în vară. Guvernul Maiei Sandu de atunci trebuia să pregătească țara de alegeri”, a declarat Ion Sturza în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

Amintim că premierul Ion Chicu a declarat că va rămâne să asigure interimatul la Guvern doar până pe 31 decembrie.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker