Util

În anul 2017 bugetarii vor avea 13 sărbători cu zile libere?

Pe lângă sărbătorile cu zi liberă de până acum, Guvernul intenţionează să mai adauge încă una.

Conform hotărârilor Guvernului, în a. 2017 pentru bugetari sunt declarate zile libere 1 ianuarie (Anul Nou),  7 şi 8 ianuarie (Crăciunul pe stil vechi), 8 martie (Ziua Internaţională a Femeii),  16-17 aprilie (prima şi a doua zi de Paşti), 24 aprilie (Paştele Blajinilor), 1 Mai (Ziua solidarităţii oamenilor muncii), 9 mai (Ziua Victoriei).  La 27 august se va marca Ziua Independenţei, la 31 august – Ziua Limbii Române, iar la 25 decembrie – Crăciunul pe stil nou. Guvernul mai urmează să examineze un proiect de Lege conform căruia ar putea fi declarată zi liberă şi ziua de 1 iunie – Ziua internaţională de ocrotire a copiilor.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker