Politic

Ivanov cu Sîrbu și Tauber: Suntem gata să ne asumăm guvernarea

Ivanov cu Sîrbu și Tauber: Suntem gata să ne asumăm guvernarea.

Consultațiile cu fracțiunile parlamentare continuă și în prezent. În cabinetul Președintelui au venit și reprezentanții Partidului Șor, mai exact Violeta Ivanov și Marina Tauber, care au fost însoțite și de deputatul Sergiu Sîrbu.

În urma discuției care a durat aproximativ 10 minute, cei trei au declarat că sunt gata să-și asume guvernarea și să vină cu un prim-ministru care știe cum sa gestioneze lucrurile corect.

„Am reiterat poziția fermă a Platformei Pentru Moldova cu privire la alegeri anticipate. Suntem gata și pregătiți pentru alegeri. Însă suntem responsabili și știm ce înseamnă să mergem acum în alegeri când avem criză pandemică, criză social-economică care n-a mai fost, criză în agricultură. 

Avem nevoie e un Guvern responsabil care să asigure guvernarea până la următoarele alegeri și suntem gata să ne asumăm responsabilitatea să venim cu un guvern responsabil, cu un prim-ministru care știe cum să gestioneze problemele ca să nu rămână oamenii fără salarii, să gestionăm pandemia”, a spus Violeta Ivanov.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker