Evenimente

Datini, joc şi voie bună

Colective de artişti amatori din 16 localităţi ale raionului Şoldăneşti au participat sâmbătă la festivalul-şezătoare al persoanelor în etate „Datini, joc şi voie bună”.

Festivalul se desfăşoară în raioanele ţării sub egida organizaţiei naţionale „Tezaurul Naţiunii”. Preşedinta organizaţiei, Nina Ţurcan, originară din Cotiujenii Mari, a menţionat că Şoldăneşti este al 25-lea raion în care are loc acest festival. Gazda şezătorii a fost ansamblul folcloric „Bondiţa”, care de mulţi ani activează la Casa de cultură din satul Şestaci.

Video pe https://impulstv.com/video/datini-joc-si-voie-buna-scena-la-soldanesti/

Victor Sofroni

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker