Evenimente

Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu!

          Joi, 29 decembrie 2016 voluntarii din AO „Nufărul” au vizitat familia Crijanovschi din satul Halahora de Jos,  raionul Briceni. Această familie din 6 membri: părinții Valeriu și Angela și 4 copii: Alic-16 ani, Anastasia-11  ani, Daria-8 ani și micuțul Nichita de 3 anișori, au rămas fără casă, masă, îmbrăcăminte și acte de identitate din cauza incediului, care în cîteva clipe a înghițit toate bunurile adunate de o viață. Vecinii au sărit în ajutor, dar din lipsa apei, toți priveau cum flăcările mistuie averea oamenilor. La sosirea pompierilor, totul era scrum… După această tragedie ei a fost adăpostiți de mama pensionară. Acum cu toții lociuesc într-o singură odaie.  

      Mama copiilor: „mulțumesc lui Dumnezei că am rămas  în viață. Nu știu cît timp va trebui să treacă, ca să uităm prin ce am trecut. Doi din cei patru copii, au probleme mari de sănătate, noi cu soțul ne-am discurcat, nu am cerut ajutor, dar acum… ” Aici s-a interrupt fraza, au apărut lacrimi în ochii mamei și a celorlalți membri a familei. Printre lacrimi, Mama a mulțumit celora ce le-au întins o mînă de ajutor.
         În cadrul campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” Oamenii ci Inimă Mare din Rezina continuă să doneze. Pentru această familie am adunat: dulciuri, produse alimentare și igienice, haine, încălțăminte, lingerie de pat, perne, plapome, draperii, cuverturi, rechezite pentru școală și 2250 lei MD.
       Din numele echipei a AO „Nufărul” și a familiei Crijanovschi aducem MULȚUMIRI Oamenilor cu Inimă Mare pentru receptivitate. În Noul An, să avem parte cu toții de multă, multă Sănătate, Dragoste și Bunătate iar Bunul Dumnezei să ne aibă pe toți în paza SA.

 

 

                                                                                             Liuba STAVINSCH

                                                                                             Director Executiv al AO „Nufărul”

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker