Politic

Platforma DA a acceptat invitația Maiei Sandu și va participa la consultările de azi

Platforma DA a acceptat invitația Maiei Sandu și va participa la consultările de azi.

Aceștia sunt așteptați la ora 14:00, pentru a discuta plecarea lui Ion Chicu și a celorlalți trei miniștri din funcțiile lor.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„După ce timp de jumătate de an am intreprins niște eforturi enorme de a demite acest guvern-catastrofa, nu prea înțeleg încercările de a-l impune pe Chicu ori ceilalți miniștri să rămănă în funcții. Situația, moștenită de la agentul de influență a unui stat străin, este una gravă. Urmează să discutăm minuțios problema la consultările cu doamna Președinte” a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de facebook.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker