Politic

Krasnoselski: Pacificatorii ruși sunt garantul păcii pentru Transnistria și Moldova

Krasnoselski: Pacificatorii ruși sunt garantul păcii pentru Transnistria și Moldova.

Așa-zisul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, afirmă că pacificatorii ruși sunt garantul păcii pentru Republica Moldova și Tiraspol, iar declarațiile Maiei Sandu privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană vor rămâne doar declarații, întrucât retragerea acestora nu depinde în nici un fel de ea.

„Uneori am impresia că un politician când vrea să atragă atenția asupra sa, astfel încât toți să vorbească despre el, vorbește despre pacificatori. Asta este publicitate politică. Și aici am observat într-o oarecare măsură dorința de a fi auzit. În esență, doamna Sandu nu a spus nimic nou.

Totuși, fără Rusia pacificatorii nu pot fi retrași, dar și fără poporul din Transnistria ei nu pot fi retrași, iar noi rămânem devotați pacificatorilor ruși și înțelegem și ne amintim cine a adus pace pe pământul nostru. Ținem minte cum a fost și nu avem îndoieli că aici pacificatorii sunt garantul păcii atât pentru Transnistria, cât și pentru Moldova. Așa că, aceste declarații pe alocuri sunt speculative. Vom vedea. Pacificatorii sunt și vor fi, iar declarații vor rămâne declarații”, a declarat acesta. 

Amintim că în noiembrie, Maia Sandu a spus că în mandatul său va pleda pentru retragerea trupelor rusești de pe teritoriul stâng al Nistrului.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker