Politic

Krasnoselski: Pacificatorii ruși sunt garantul păcii pentru Transnistria și Moldova

Krasnoselski: Pacificatorii ruși sunt garantul păcii pentru Transnistria și Moldova.

Așa-zisul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, afirmă că pacificatorii ruși sunt garantul păcii pentru Republica Moldova și Tiraspol, iar declarațiile Maiei Sandu privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană vor rămâne doar declarații, întrucât retragerea acestora nu depinde în nici un fel de ea.

„Uneori am impresia că un politician când vrea să atragă atenția asupra sa, astfel încât toți să vorbească despre el, vorbește despre pacificatori. Asta este publicitate politică. Și aici am observat într-o oarecare măsură dorința de a fi auzit. În esență, doamna Sandu nu a spus nimic nou.

Totuși, fără Rusia pacificatorii nu pot fi retrași, dar și fără poporul din Transnistria ei nu pot fi retrași, iar noi rămânem devotați pacificatorilor ruși și înțelegem și ne amintim cine a adus pace pe pământul nostru. Ținem minte cum a fost și nu avem îndoieli că aici pacificatorii sunt garantul păcii atât pentru Transnistria, cât și pentru Moldova. Așa că, aceste declarații pe alocuri sunt speculative. Vom vedea. Pacificatorii sunt și vor fi, iar declarații vor rămâne declarații”, a declarat acesta. 

Amintim că în noiembrie, Maia Sandu a spus că în mandatul său va pleda pentru retragerea trupelor rusești de pe teritoriul stâng al Nistrului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker